Contact

 
Foto: Dick Duyves   www.duyves.com

Foto: Dick Duyves www.duyves.com

Mirna Ligthart is oprichter van Studio Beeldrijk. Nadat zij 10 jaar werkte als editor voor Frans Bromet initieerde zij in 2007 stichting De frisse blik met als doel 'begrijpend kijken' naar non-fictie media en het maken van filmreportages een vaste plek te geven binnen het onderwijs. Zij stond aan de basis van vernieuwende projecten als Wat is waar?, Standplaats Prachtwijk, iDocu en de tweejarige leerlijn Cultuurreporters! in samenwerking met o.a. IDFA, De Vreedzame School, het Jeugdjournaal, de Universitaire Pabo en diverse musea.

Als zelfstandige zet zij haar expertise sinds 2017 in als trainer en ontwikkelaar van participatieve filmprojecten onder de naam Studio Beeldrijk. Zij gebruikt film en storytelling om mensen van alle leeftijden te leren kijken, op onderzoek uit te laten gaan, hun verhaal te vertellen en met elkaar in verbinding te brengen.

Daarnaast is zij trainer bij de Storytelling Academie.

 

 

Naam *
Naam

Contact en informatie

Studio Beeldrijk is gehuisvest in Haarlem en bereikbaar via mirna@studiobeeldrijk.nl of 0627013133.

Laat je gegevens achter als je een vraag of opmerkingen hebt. Of als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van Studio Beeldrijk middels een tweemaandelijkse nieuwsbrief.